Blog

Tak ako by sme mali bielizeň prať obrátenú na ruby, aby sa vonkajšia strana bielizne nezničila šúchaním o seba alebo o bubon práčky, to isté platí pre žehlenie. Žehlením z vonkajšej strany sa môžu poškodiť rôzne aplikácie ako nažehľovačky, flitre atď. Otočením bielizne na ruby, dokážeme bielizeň ľahšie vyrovnať uchytením za švy. Taktiež nemôže...

Žehlenie záclon a žehlenie závesov je technicky náročnejšie ako žehlenie bežného textilu. Záclony a závesy často obsahujú umelé zložky, ktoré nie je možné klasickou žehličkou vyžehliť. Preto sa tieto textílie zvyčajne žehlia parou, ktorá ich nepoškodzuje. Jedná sa o zvislé žehlenie, kde sa horúca žehlička nadotýka záclony alebo závesu.

Žehlenie

04.12.2019

V dnešnej uponáhľanej dobe mnoho ľudí od žehlenia upúšťa. Je vôbec žehlenie dôležité a treba bielizeň a textílie žehliť? Dáme vám pár odpovedí, prečo by sa malo žehliť.

Žehlenie košieľ, biznis oblečenia alebo spoločenského oblečenia je neskutočne náročné. Nakoľko sa jedná o formálne oblečenie, je pri žehlení dôležitá precíznosť a prax. Toto oblečenie je reprezentatívne a preto by malo byť dokonale čisté a vyžehlené.

Šetríme Váš čas aby ste sa mohli venovať príjemnejším veciam.

Kontakt

V prípade akýchkoľvek otázok nás neváhajte kontaktovať na tel. čísle: +421 915 129 344 alebo prostredníctvom formulára.